Details
Date:

juni 8

Time:

01:30 pm - 05:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.be/e/tickets-workshop-herstel-de-balans-in-je-leven-60298987896
Organizer

AQwaTech

Website: https://www.eventbrite.be/o/aqwatech-17476060046
Herstel de balans in je leven: MEER BEWUSTZIJN, MEER GELUK, MEER ENERGIE EN MEER GEZONDHEID

In onze leef- en werkomgeving worden we constant blootgesteld aan negatieve invloeden en schadelijke stralingen. Gsm’s, digitale draadloze telefoons, wifi boosters, zendmasten, hoogspanningskabels, zonnepanelen, spoorbovenleidingen… kunnen ons lichamelijk en geestelijk welzijn ernstig uit balans brengen.

Tijdens deze workshop leer je hoe je allerhande schadelijke storingen in je energetisch veld positief kunt ombuigen en het evenwicht in je leven herstellen met behulp van kwantumfysica. Dit is de wetenschap die zich bezighoudt met de kleinste bouwstenen van de omringende natuur en van ons lichaam. Beschouw ze als elementaire deeltjes die alle informatie over ons heden, verleden en toekomst bevatten.

Bij AQwaTech hebben we vooruitstrevende technieken en producten ontwikkeld die in staat zijn om in te grijpen in deze informatie, dankzij de toegepaste kwantumfysica. Zo zorgen we voor positieve impulsen en maken we van de ruimte rondom jou een weldoende krachtplek. Samen met de kracht van zelfheling geven ze een sterke, positieve wending aan je levenskwaliteit.


Lode Denecker, apotheker van opleiding en gepassioneerd door de wisselwerking tussen biologie en kwantumfysica, begeleidt je tijdens deze reis in de wondere wereld van de kwantumfysica, bewustzijn, geluk en gezondheid. Hij zal met plezier op je vragen antwoorden.