Hoe werken de DROPS 15?

Tenzij anders aangegeven door uw DROPS 15-therapeut is de aanbevolen dosis van de meeste middelen 3 keer 7 druppels per dag, in te nemen onder de tong.

De DROPS 15 kunnen veilig gelijktijdig met andere behandelingen, homeopathische middelen, medicijnen, kruiden en supplementen worden ingenomen.

De DROPS 15 werken op een zachte maar diepgaande manier. Ze brengen u terug naar de blauwdruk van wie u in wezen bent.

Gebruikers ervaren de zachte, effectieve werking van de DROPS 15 op verschillende vlakken. Ze nemen meer initiatief, ervaren meer rust, tevredenheid, liefde en vreugde, zien beter de richting in hun leven, waardoor hun klachten verminderen of wegblijven. Hun leven stroomt meer.

De DROPS 15 bestaan uit zuiver water waaraan specifieke informatie is toegevoegd. De kwantumfysica leert ons dat materie geïnformeerde energie is. Ze bestaat voor 99,99% uit lege ruimte. Met andere woorden: informatie stuurt de energie van waaruit de materie gecreëerd wordt. De specifieke informatie in de DROPS 15 ondersteunt op oorzakelijk vlak het zelfhelende vermogen van ons totale zijn.

Wat ervaren gebruikers?

‘Ik voel mij veel rustiger en meer gefocust als ik de EMO 15 neem. Ik voel mij energieker en vrolijker. Ik slaap ook beter.’

(L.)

‘De combinatie van LOVE 15 en EMO 15 werkt zeer goed voor mij. Ik voel mij energieker en vrolijker. Ik neem meer initiatief om oude zaken die ik steeds uitstelde eindelijk aan te pakken.’

(H.)

‘Mijn therapeute raadde mij de CLEANSE 15 aan. Ik had al maanden last van steken in de buik ter hoogte van mijn lever. Na een tweetal weken waren die volledig weg. Na de kuur voelde ik mij ook veel energieker en dat gevoel is gebleven.’

(E.)

‘Mijn zoontje van twee had veel last van angsten en sliep daardoor slecht in. Sinds ik hem EMO 15 geef, slaapt hij veel beter en is hij ook overdag veel rustiger.’

(A.)

‘Ik had al geruime tijd heel veel last van zware spierkrampen. Geen enkel product, behandeling of dieet kon mij blijvend helpen. Een therapeut heeft me uiteindelijk CLEANSE 15 aangeraden. Wat mij opviel, was dat mijn urine veel sterker rook en donkerder was dan voordien. Mijn therapeut vertelde mij dat dit erop wees dat mijn lichaam ontzuurde. De spierkrampen zijn daarna heel snel verminderd, zowel wat intensiteit als frequentie betreft. Na een maand waren ze verdwenen.’

(C.)

‘Ik voelde mij al een hele tijd het grootste deel van de dag futloos. ’s Avonds had ik dan weer te veel energie, zodat ik moeilijk kon inslapen. Mijn therapeut stelde mij voor om LOVE 15 en RHYTHM 15 te nemen. Nu ben ik ’s avonds rustiger en slaap ik veel makkelijker in. ’s Morgens ben ik beter uitgeslapen, ik heb meer energie en mijn energie is meer gebalanceerd over de hele dag.’

(S.)

Alle voordelen DROPS 15 energetische druppels